Become a Board Member

Niet bang voor een uitdaging? Klaar voor de start van je carriere? Meld je nu aan voor een full-time bestuursjaar bij de Financial Study association Rotterdam!

Wat houdt een bestuursjaar in?
Tijdens een bestuursjaar bij de FSR krijg je de kans om jezelf op veel verschillende manieren te ontwikkelen. Samen met 5 bestuursgenoten draag je de verantwoordelijkheid voor de hele vereniging. Je organiseert evenementen, leidt commissies, contacteert en bezoekt tal van prestigieuze bedrijven en werkt aan de verbetering en groei van de vereniging. Kijk in de brochure voor meer informatie!

Geinteresseerd? 
Neem contact op met Sophia (president@fsr.nl) om een koffietje te drinken of kom langs bij ons op kantoor in G3A-06. Graag geven wij je meer informatie over de FSR als vereniging, onze evenementen en de inhoud van de functies. Meld je gerust aan voor een van onze interesseborrels via president@fsr.nl: 

  • Donderdag 10 maart 16:00 - Borrel, Locatie : Smitse
  • Donderdag 24 maart 21:00 - Bierproeverij, Locatie: Vader Kleinjan
  • Maandag 4 april 16:00 - Online Interesseborrel
  • Maandag 11 april 21:00 - Wijnproeverij, Locatie: Walsjérôt
  • Dinsdag 26 april 16:00 - Bierproeverij, Locatie: Vader Kleinjan

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden kan door een e-mail met motivatiebrief en curriculum vitae te sturen naar president@fsr.nl. De deadline voor het aanmelden is zondag 1 mei om 23.59 uur. In de drie weken daarna zullen er twee sollicitatierondes zijn. Als je meer vragen hebt over het sollicitatieproces, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Back to top
Cancel