Week van de Vice President

Hi! Mijn naam is Anne van Oosterhout en dit jaar ben ik de Vice President van de FSR. In deze functie ben ik naast de rol van vice voorzitter verantwoordelijk voor de marketing, de website, de secretaris taken en (mede-)organisatie van een aantal evenementen. Daarnaast ben ik onderdeel van de IRP commissie. Om je een completer beeld te geven van een week als bestuurder bij de FSR neem ik je mee door een week in het leven van de Vice President!

Maandag

Elke maandagochtend beginnen wij om half tien met een vergadering met het gehele bestuur zodat iedereen daarvoor zijn mail kan bijwerken van het weekend. Tijdens deze vergadering bespreken wij kort hoe de aankomende week eruitziet, nemen wij waar nodig de gezamenlijke beslissingen en brainstormen we over onze evenementen. Het is mijn taak om tijdens de vergadering te notuleren en na de vergadering de andere bestuurders een kort overzicht te sturen met daarin hun to do’s voor de week. Nadat dit is gebeurd, maak ik een planning voor de week. Rond het middaguur lunchen wij met z’n zessen en hierna begin ik mijn belshift voor het International Research Project. Naast dat ik verantwoordelijk ben voor de marketing van het IRP ben ik namelijk ook deelnemer en benader ik twee keer per week vier uur lang bedrijven voor het project naar Myanmar. Om 5 uur ben ik klaar en fiets ik naar huis om later op de avond met mijn huisgenoten te eten.

Dinsdag

Ik begin de dag met een kopje koffie en ontbijt op kantoor. Met Jasper, de External Relations, heb ik het even over de naderende deadline van het Private Equity Dinner en hier plaats ik nog een post voor op Facebook. Verder ben ik vandaag druk bezig met de planning en het design van de marketing voor de Investment week. Omdat het evenement dit jaar voor het eerst een eigen Instagram account heeft, moet er veel promotie worden gemaakt om het account te vullen met genoeg content volgens de juiste huisstijl. Aan het eind van de dag ga ik verder met mij social media analyse. Om optimaal gebruik te maken van de verschillende kanalen, houd ik een data base bij voor de analyse.

Woensdag

Per week kunnen we een aantal vrije uurtjes inzetten om bijvoorbeeld te gaan sporten, uit te slapen of te studeren. Daarom kom ik vandaag om 11 uur aan op kantoor. In de ochtend stuur ik een mail naar de oud-bestuurders van de FSR voor het oud-besturendiner. Zoals elke woensdag, lunchen we in de middag met het hele bestuur net wat uitgebreider. De rest van de dag ben ik bezig enkele promotiemiddelen aan te vragen bij de universiteit en het uitwerken van de promotiekalender voor de komende maanden.

Donderdag

’s Ochtends heb ik wederom een belshift voor het IRP. Ik heb enkele belafspraken staan met bedrijven en ga hierna cold-callen, na afloop van mijn shift lunchen we met bestuur. ’s Middags heb ik twee afspraken met commissies. Eerst zit ik met de Career Perspective commissie. We nemen de geschreven artikelen samen door en contacten een lijst interessante mensen uit het bedrijfsleven om interviews mee in te plannen. Daarna zit ik met de commissie van de Open Banking Day. We bespreken hoe het ervoor staat met de acquisitie en verdelen de taken voor de volgende vergadering.

Vrijdag

Ik begin de dag met het klaarzetten van de maandelijkse weekmail voor de week erna. Verder ben ik deze dag vooral veel aan het heen en weer mailen met verschillende externe partijen. Vandaag ga ik om 3 uur naar huis, dus na de lunch bestel ik nog wat promotiemiddelen en dan zit de week er al weer op!

 

Wat ik zelf het leukst aan mijn functie vind, is de grote variatie van zaken waar ik verantwoordelijk voor ben en het vele samenwerken met mijn medebestuurders. Wil je meer weten over een bestuursjaar of mijn functie specifiek? Stuur mij dan een appje op 0650525640 of mail naar president@fsr.nl!

Back to top
Cancel