Het jaar van de Commissioner External Relations

Ik zal mijzelf kort voorstellen, mijn naam is Romé. Dit jaar ben ik de Commissaris External Relations bij de FSR. 

De Commissioner External Relations is het aanspreekpunt voor partners van de FSR, wat mij motiveerde voor deze functie te kiezen. Het is leuk een kijkje te mogen nemen in zo veel organisaties, van de Big 4 tot Goldman Sachs op Canary Wharf en JP Morgan in de City in Londen. Ik heb veel geleerd van de verschillen tussen de mensen en organisaties die ik gezien heb en mijzelf verbeterd. 
Door het bestuursjaar ben ik meer te weten gekomen over wat er mogelijk is en bij mij past in mijn carrière. Plus het heeft vele deuren geopend en opties geboden. 

Wat mij aanspreekt aan een bestuursjaar bij de FSR, is dat je enorm groeit. Je bent als bestuurder eindverantwoordelijk, wat er voor zorgt dat je je sterke punten verder verbetert, maar ook dat je tegen je minder sterke punten aanloopt. Dit los je met elkaar op, want je vormt met zes mensen het bestuur. Hoewel ik aardig wat groepservaringen heb gehad voor mijn bestuursjaar, is dit geheel anders. Alle nieuwe ervaringen deel je samen, de successen maar ook moet je samen uitdagingen oplossen. Hierdoor krijg je veel praktische kennis die erg nuttig is voor je carrière. 
Hierbuiten wordt de band met het bestuur versterkt door leuke tripjes zoals het commissieweekend en de bestuursvakantie, in ons geval naar Costa Rica. Dat zijn dingen die je niet snel zal vergeten.

Buiten de commerciële taken ben ik verantwoordelijk voor enkele evenementen, zoals iCansultancy, de Asset Management Tour en de Investment Week. Daarbuiten organiseer ik samen met andere bestuursleden het Private Equity Dinner en M&A Dinner. Het is leuk om samen met de commissies ergens hard aan te werken en een goed resultaat te halen. Daarnaast is het een goede manier om partners op een intensieve manier te leren kennen. 

Buiten bestaande evenementen heb je de vrijheid nieuwe ideeën uit te voeren, zoals het private equity diner en iCansultancy, dat we met andere verenigingen hebben opgezet. Nu houd ik me ook bezig met het beleid voor aankomende jaren en voor mijn opvolger. 

Een FSR bestuursjaar heeft mij veel gebracht en ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen! Als je meer wilt weten over mijn functie of een bestuursjaar bij de FSR, stuur me dan een Whatsapp berichtje (06-36386895) of mail (external@fsr.nl), dan kunnen we een koffietje doen.

Hoe meld ik me aan?

Back to top
Cancel