De week van de Vice President

De Week van de Vice President

Hi! Mijn naam is Wout Brunsmann en dit jaar ben ik de Vice President van de FSR. In deze functie ben ik naast de rol van vice voorzitter verantwoordelijk voor de Marketing, de Website, de Secretaris taken en ben ik onderdeel van de IRP Commissie. Om je een idee te geven van een week als bestuurder bij de FSR neem ik je mee door een week in het leven van de Vice President!

 

Maandag

Elke week beginnen we met een vergadering met het hele bestuur. We bespreken met elkaar hoe we er voor staan, zaken waar we tegen aan lopen en nemen gezamenlijke beslissingen. Als Vice President is het mijn taak iedereen na elke vergadering een overzicht te geven van wat er is besproken, aangevuld met persoonlijke to do’s. Het leuke hiervan is dat je op de hoogte blijft van waar iedereen mee bezig is. Na dit te hebben afgehandeld loop ik mijn mail na en maak ik een planning voor de komende week. Ik heb nog contact met de universiteit om promotiemiddelen te reserveren en daarna stap ik op de fiets om met mijn huis te eten.

Dinsdag

Met het International Research Project gaan we dit jaar naar Vietnam. Tijdens dit project doen we met 20 studenten onderzoek voor vier bedrijven. Om deze partners aan ons te binden ben ik net als de rest van de deelnemers 2 halve dagen per week bezig om contacten te leggen met potentiele partners. Hiervoor zitten we in een apart kantoortje in het H-gebouw waar het altijd gezellig bellen is met de groep! Na mijn shift voor IRP ga ik aan de slag met het Multinational Diner. Dit jaar organiseer ik dit event samen met Maarten (Commissioner Activities). Om 20 studenten te kunnen laten dineren met 3 multinationals regelen wij een luxe restaurant, de promotie van het event en uiteraard het contact met de betrokken partners.

Woensdag

’s Ochtends heb ik wederom een belshift staan voor het IRP. Dit keer heb ik samen met een commissiegenoot een afspraak staan. Voor de afspraak gaan we koffie drinken in het Paviljoen. We halen er nuttige tips en nieuwe contacten uit. Het leuke aan dit soort afspraken is dat je in contact komt met mensen uit de praktijk wat erg interessant en leerzaam is. ’s Middags voeg ik profielen van bedrijven toe aan onze career site, plaats ik wat berichten op social media en ga ik aan de slag met het ontwerp voor de European Finance Tour. Hiervoor ontwerp ik visuals voor op Facebook en het promotiedrukwerk na overleg met Eline (Commissioner Finance Activities) die verantwoordelijk is voor dit evenement.

Donderdag

De donderdag begint dit keer met een kort overleg met Declan (President) over een actuele situatie met een externe partij. Binnen het bestuur denken we altijd veel met elkaar mee en zeker omdat ik als Vice President naast Declan zit is het altijd makkelijk om even snel te schakelen als we elkaar nodig hebben. De rest van de dag richt ik mij op de Marketing van de FSR. Er moeten vaak promotiematerialen ontworpen worden voor banners, posters en spandoeken op de universiteit. Hier heb ik veel van geleerd omdat je leert te werken met verschillende Adobe programma’s en creatief moet zijn om af en toe weer iets nieuws te bedenken. Daarnaast is het goed inplannen van de promotie voor de verschillende events die door elkaar lopen erg belangrijk.

Vrijdag

Per week kunnen we aan paar vrije uurtjes inzetten om bijvoorbeeld te gaan sporten, uit te slapen of met vrienden te lunchen. Gisteravond heb ik met vrienden een drankje gedaan in de stad dus vandaag begin ik lekker om 11:00. Hierna begin ik met een overleg met Rob (Penningmeester) en Romé (External) over de promotie die is afgenomen door onze partners. Romé heeft het contact met de bedrijven, vervolgens zorg ik dat de content online komt of verstuurd wordt en is Rob verantwoordelijk voor de financiële afhandeling. Daarom hebben wij met z’n drieën hier vaak overleg over om te zorgen dat dit soepel verloopt. Vervolgens heb ik samen met Maarten een wekelijkse meeting met de IRP commissie. Aan het eind van de middag bestel ik nog wat promotiemiddelen samen met Rob en beantwoord ik de laatste mailtjes en dan zit de week er al weer op!

 

Al met al vind ik het leuke aan mijn functie dat er zoveel variatie in zit en je met al je mede bestuurders veel moet schakelen. Wil je meer weten over een bestuursjaar of mijn functie specifiek? Kom langs op H14-06, stuur mij een appje op 06-10910750 of mail naar vicepresident@fsr.nl!

Hoe meld ik me aan?

Back to top
Cancel