Recruiter EY vertelt over de voordelen van een bestuursjaar

Kan je wat vertellen over de huidig samenwerking met de FSR? 

Vanuit EY organiseren wij ieder jaar meerdere evenementen met de FSR. De twee klappers zijn de Big 4 Cycle en het International Research Project. Om deze evenementen tot een succes te brengen, is een goede samenwerking erg belangrijk. Daarom beginnen we het jaar met een gezellig diner met collega’s die ooit zelf in het bestuur zaten én natuurlijk het oude en nieuwe FSR bestuur, reuze gezellig dus. Tijdens het jaar hebben we nauw contact en spreken we regelmatig af op kantoor om alles goed af te stemmen. 

Hoeveel belang hechten jullie als organisatie aan extracurriculaire activiteiten? 

Jezelf ontwikkelen tijdens je studententijd vinden wij erg belangrijk. Tijdens een bestuursjaar leer je andere vaardigheden dan tijdens je studie en word je meer bewust van je eigen capaciteiten.

Hoe onderscheidt een student zich die een bestuursjaar heeft gedaan in vergelijking tot een student zonder een bestuursjaar?

Een student die een bestuursjaar doet bouwt een breed netwerk op, leert zichzelf beter kennen, ontwikkelt verschillende competenties zoals communicatie vaardigheden, ervaart hoe het is om nauw samen te werken en heeft een onvergetelijk jaar. Kortom, blijf jezelf ontwikkelen tijdens je studententijd. Dit kan jou onderscheiden van de rest. 

Back to top
Cancel