De week van de Commissioner Activities - Kirsten den Boer

Hi! Mijn naam is Kirsten en dit jaar ben ik de Commissioner Activities van de FSR. De tijd vliegt tijdens dit bestuursjaar en na onze bestuursvakantie in Cuba begin ik vol nieuwe energie aan het laatste halfjaar. Binnen deze functie draag ik een breed takenpakket, waarbij ik mij voornamelijk bezighoud met het organiseren van evenementen. Hierbij schakel ik veel tussen partners, locaties waar de evenementen worden georganiseerd en de studenten zelf. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de actievengroep van de FSR. Dit zijn alle studenten die bij ons een commissie doen. Door de vele verschillende werkzaamheden is geen week hetzelfde. Benieuwd wat je kunt verwachten als jij volgend jaar mijn functie op je neemt?! Lees dan vooral verder..

Maandag
Na een gezellig weekend loop ik om 9:00 het kantoor binnen van de FSR. De maandag trappen we altijd af met een vergadering met z’n zessen. Dit is onwijs fijn omdat je zo precies weet waarmee iedereen bezig is komende week, ook word je door de rest weer even op scherp gezet.

Hierna neem ik mijn actiepunten mee, schrijf mijn To-do lijstje en open ik mijn mailbox. Na het beantwoorden van wat mailtjes bereid ik mijn tweede meeting van de dag voor met de International Research Project Commissie. Deze vergaderingen zijn altijd erg intensief maar ook zeker gezellig! Het leuke van dit jaar is dat je veel mensen leert kennen en door het vele samenwerken een echte band krijgt met elkaar.

Dinsdag 
Vanmorgen start ik de dag met een belshift voor het International Research Project (IRP), samen met alle deelnemers bellen we een aantal uur per week bedrijven, met de vraag of zij willen participeren in ons project. Wij lossen een vraagstuk voor hen op in het buitenland, waarbij we dit jaar in mei naar Brazilië af zullen reizen. Na deze belshift drink ik een koffietje met een commissielid en evalueren we afgelopen periode.

’s Middags houd ik me bezig met het organiseren van een training voor het IRP team. Daarnaast maak ik een Facebook evenement aan voor alle actieven van de FSR. We hebben binnenkort een Oud & Nieuw borrel en ik wil dat zoveel mogelijk actieven hiervan op de hoogte zijn!

’s Avonds ben ik lekker uiteten geweest met de Accountancy Commissie en Thomas, onze Penning. Er moet natuurlijk wel even gevierd worden dat we samen de evenementen succesvol georganiseerd hebben!

Woensdag
Deze dag start ik met een korte meeting met Jan-Daan, de Vice President. Voor een nieuw evenement heb ik promotiemateriaal nodig en samen spreken we door hoe dit eruit moet komen te zien. Hierna heb ik een afspraak samen met Matthias, Commissioner Finance Activities en de Corporate Finance Competition commissie. We spreken door wat er nog moet gebeuren voor het evenement.

Hierna lunchen we met zijn zessen en schuiven er nog wat oud-bestuurders aan. De woensdagmiddaglunch is altijd gezellig en het is dan ook vaste prik om dit met elkaar te doen. Doordat we deze lunch lekker uitpakken is dit tijdstip van de week er zeker één die je vrijhoudt in de agenda!

Aan het einde van de middag reizen we met het bestuur af naar Utrecht. Samen met de andere Financiële Studieverenigingen van Nederland staat er een cocktailworkshop op het programma! Een onwijs leuke en gezellige middag, waarna we nog een hapje gaan eten bij de Italiaan. Omdat we weleens samenwerken met de andere verenigingen is het leuk maar ook zeker belangrijk om een gezicht te hebben bij de mensen die je veel spreekt via de mail of telefoon.

Donderdag
Doordat gisteravond laat werd besluit ik vandaag om 10:00 te starten, een beetje uitslapen kan geen kwaad! Omdat we een gezamenlijke online agenda bijhouden, hoef ik dit alleen maar neer te zetten en is iedereen altijd van elkaar op de hoogte, superhandig! Vandaag staat er een evenement op de planning en zorg ik ervoor dat ik vanmorgen wat formeels uit mijn kast trek. Samen met mijn Female Business Tour Commissie heb ik vandaag een Ladies Masterclass georganiseerd. Voordat het evenement start komen we nog even bij elkaar om alles door te spreken en de laatste taken te verdelen. Na het evenement evalueren we nog even met de spreker en ga ik weer aan het werk.

Vrijdag
Voordat het weekend begint nog even knallen, want er staan voor vandaag veel afspraken op het programma! Mijn dag begint met een call met ABN AMRO, voor de Corporate Finance Competition. We spreken alles door en ik licht mijn contactpersoon in over het evenement. ’s Middags spring ik op de fiets samen met Sander onze External, voor een bezoekje aan Deloitte. We maken kennis met een nieuw contactpersoon en overleggen onze samenwerking voor komende periode. Hierna snel terug naar kantoor voor een call met een Female Business Tour partner, de laatste puntjes voor onze samenwerking worden besproken, waarna ik gelijk doorgeef aan Sander dat het contract de deur uit kan.

Er is veel gedaan vandaag, en dat voor een vrijdag! Tijd voor de welverdiende vrijdagmiddagborrel. Samen met het bestuur sluiten we de week af en praten we over wat er deze week is gebeurd. Er worden plannen gesmeed voor de nieuwe week en er wordt voorgesteld samen naar de bios te gaan, leuk! Na een paar biertjes gaat iedereen ervan door en zien we elkaar maandag weer!

Wil je meer informatie of wil je een koffietje met mij drinken? Stuur een appje of mailtje naar 0613707760/activities@fsr.nl

Back to top
Cancel