PhiDelphi Main Partner - EFT

enable company notifications
Website
https://www.phidelphi.com/
Field of work
Corporate Finance

About PhiDelphi Main Partner - EFT

Wie zijn we?

Phidelphi Corporate Finance is een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist gevestigd in Hilversum. We focussen ons op mid-market transacties van EUR 10 tot EUR 100 miljoen en hebben geen sectorfocus. We werken voornamelijk voor private equity investeerders, multinationals, DGA’s, en managementteams. Met ons internationale DC Advisory Network staan we in de Europese top 10 op het gebied van mid-market M&A. Mede door onze samenwerking met DC Advisory is bijna de helft van onze transacties internationaal. Sinds 2001 hebben we in totaal meer dan 175 uiteenlopende, vaak complexe transacties voltooid.

Wat doen we?

Wij ondersteunen onze cliënten bij uiteenlopende corporate finance vraagstukken. We nemen daarbij verantwoordelijkheid voor het gehele proces, van initiatie tot closing. Hierin nemen we een leidende rol op ons, waarin we het verschil kunnen maken voor onze klant. Onze dienstverlening bestaat voornamelijk uit de volgende activiteiten:

  • Verkoopbegeleiding (c. 60% van de transacties)
  • Aankoopbegeleiding (c. 20% van de transacties)
  • Managementbegeleiding (c. 20% van de transacties)
  • Overige activiteiten
    • Opstellen van waarderingsrapporten
    • Marktonderzoek voor (klanten van) onze netwerkpartners
    • Strategische advies en portfolio-analyses

Waarom zijn we anders?

Wat ons onderscheid van andere M&A boutiques is onze werkwijze. In onze projecten streven wij naar volledig en diepgaand begrip van het bedrijf van onze cliënt. Dit stelt ons in staat elk project met een maatwerkaanpak te benaderen, waarbij de cliënt en de interactie met de cliënt centraal staat. We worden veelal gevraagd voor complexere situaties, waarbij onze werkwijze oplossing biedt voor de uitdagingen van het traject.

We werken met een groep van 10 professionals, waarin partners en consultants in kleine teams intensief samenwerken om een project succesvol af te ronden. Naast de projectmatige werkzaamheden, hebben we bij PhiDelphi bovengemiddelde aandacht voor de ontwikkeling van (jonge) werknemers, onder ander doormiddel van coaching gesprekken, trainingen en workshops.

Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen die ons team versterken, zeker voor stagiairs en starters. We hopen je te zien bij ons op kantoor, voor verdere toelichtingen van de mogelijkheden bij PhiDelphi.

Meld je hier aan voor de EFT

Overige Partners:

 

 

 

Back to top
Cancel