Mazars

enable company notifications
Website
www.mazars.nl
Field of work
Accountancy

About Mazars

Mazars. Inspireren en analyseren
Niet iedereen heeft het: twee goed ontwikkelde hersenhelften. Waardoor je kunt handelen met verstand van zaken én gevoel voor verantwoordelijkheid. Kennis is essentieel, maar toegevoegde waarde realiseren is minstens zo belangrijk. Het gaat erom dat je je linker- én rechterhersenhelft gebruikt.

Bij Mazars werken accountants en belastingadviseurs die niet alleen analyseren en structureren, maar ook inspireren. Dat is wat onze medewerkers onderscheidt. Hun professioneel kritische houding, focus op kwaliteit en gezonde dosis lef leiden vaak tot andere invalshoeken en waardevolle inzichten.

Ontdek je talent
Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching, het ontwikkelen van een professioneel kritische houding en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Als starter word je opgeleid om breed te denken. Niet alleen ondersteunen maar juist ook kennismaken met de vele facetten van het vak. Natuurlijk onder begeleiding van een mentor die aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt al gauw waar je talenten liggen. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan.

Diversiteit in het werk en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat maakt werken bij Mazars boeiend en inspirerend.

Mazars in Nederland
Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en adviesdiensten. Vanuit kennis op deze vakgebieden creëren wij kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Voor middelgrote organisaties zijn we de compacte, professionele organisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars het internationale netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Wij dragen bij aan het succes van de klanten door, binnen de kaders van het vak, waardevolle inzichten en oplossingen te bieden.

Wereldwijd karakter
Werken bij Mazars betekent werken in een internationale organisatie. Wij zijn onderdeel van de internationale Mazars Groep die, met een geïntegreerd karakter en een hechte internationale samenwerking, op het gebied van accountancy en belastingadvies behoort tot de Europese marktleiders. Inmiddels werken er 18.000 professionals bij Mazars en zijn we in 79 landen vertegenwoordigd.

Dankzij het internationale netwerk en de internationale klantenkring, kun je bij Mazars diverse internationale mogelijkheden ervaren en creëren. Wij stimuleren onze medewerkers grenzen te verleggen door tijdelijke internationale uitwisselingen aan te gaan.

Durf jij mee? 
Haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je vervult in het maatschappelijk verkeer? Wil je werken bij een organisatie die een beroep doet op je vermogen om de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen? Pas je bij een organisatie waar je snel zelfstandig aan de slag gaat met interessante projecten? En waar contact met de klant snel plaatsvindt? Bekijk dan onze vacatures op www.mazars.nl

Heb je vragen of wil je meer weten over onze carrièremogelijkheden? Praat dan eens met Llewellyn Mol via Llewellyn.mol@mazars.nl of per telefoon: 088 277 1534 / 06-15239746

Back to top
Cancel