KPMG

enable notifications
Website
www.kpmg.nl

About KPMG

Werken bij KPMG: kwaliteit in Audit, Tax en Advisory
KPMG Nederland is onderdeel van een groot, internationaal netwerk dat dienstverlening biedt op het gebied van audit, tax en advisory. In ruim een eeuw is KPMG uitgegroeid van één Amsterdams kantoor tot een organisatie met ruim 162.000 medewerkers wereldwijd. We werken voor een brede groep opdrachtgevers: grote (inter)nationale ondernemingen, middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en overheden. Onze professionals blinken uit in hun eigen specialisme, maar werken tegelijkertijd nauw samen om zo de toegevoegde waarde te bieden die onze cliënten helpt om te excelleren. Daarbij putten we uit een rijke bron van kennis en ervaring, opgedaan in uiteenlopende organisaties en markten.

Een bijzonder werkklimaat
De cultuur van KPMG Nederland kenmerkt zich door passie voor het vak en een sterke teamgeest. Mensen staan centraal bij KPMG. Onze integere professionals met verschillende achtergronden laten collega's in hun waarde en hebben respect voor elkaars persoonlijkheid en vakmanschap. Het is een unieke cultuur die we koesteren, omdat zij een belangrijke basis legt voor ons succes en dat van onze cliënten. Door de combinatie van passie, ambitie en teamgeest biedt KPMG een werkomgeving waarin zowel jong toptalent als ervaren professionals het beste uit zichzelf kunnen halen en nieuwe uitdagingen vinden.

Over ons werk
De vraagstukken van onze cliënten vragen vaak om een multidisciplinaire aanpak. We combineren de kwaliteiten van onze audit- en advisoryspecialisten en werken samen met de taxprofessionals van Meijburg & Co. Samen streven zij naar de hoogste kwaliteit. Zo ontstaan waardevolle interdisciplinaire inzichten en adviezen. Wij maken vooral het verschil als gaat om complexe vraagstukken in de markt en bij onze cliënten zelf: "High performing people cutting through complexity". Zo zijn we in staat om drie soorten diensten aan te bieden:

  • Audit – we controleren financiële verslaglegging van grote ondernemingen. Zo voorzien we bestuur, investeerders, cliënten en andere belanghebbenden van betrouwbare bedrijfsinformatie. Daarbij komen vaak specifieke vraagstukken en wet- en regelgeving kijken, waarvoor wij diverse aanverwante diensten bieden.
  • Tax – met helder belastingadvies helpen onze collega's van Meijburg & Co ondernemingen om financiële risico's te verkleinen en fiscale kansen te benutten. Meijburg & Co is actief op alle deelterreinen van het fiscale vakgebied.
  • Advisory – onze consultants helpen ondernemingen graag hun prestaties te verbeteren. We verzorgen tactische en strategische adviezen. De dienstverlening van KPMG Advisory is gebundeld in drie Service Groups, te weten: Transactions & Restructuring, Risk Consulting en Management Consulting. Voor verschillende vraagstukken heeft KPMG specialisten in huis: van IT en finance tot fusies en overnames.

Ambitious Company
KPMG wil de norm zijn in de sector; de absolute top in Nederland in de professional services. Met het leveren van topkwaliteit, goed teamwerk en doorzettingsvermogen willen we concurrenten achter ons laten. We zijn altijd op zoek naar jong talent en ervaren experts met dezelfde ambitie. Die gedreven en betrokken zijn en het best uit zichtzelf willen halen door samen te werken. En die kwaliteit, professionaliteit en integriteit hoog in het vaandel hebben staan. Bij KPMG kun je je ideeën kwijt en krijg je de ruimte om je eigen stijl te ontwikkelen.

Meer informatie
Wil jij werken als ervaren audit-, tax- of advisoryprofessional bij KPMG Nederland? Of wil je als ambitieuze starter ons team komen versterken? Ga dan naar www.kpmg.com/nl/werkenbij of neem contact op met het KPMG Recruitment Centre via (020) 656 7162 of per e-mail recruitment@kpmg.nl.

KPMG Recruitment Centre
Laan van Langerhuize 1
1186 DS Amstelveen
(020) 656 7162
www.kpmg.com/nl/werkenbij

Back to top
Cancel