Innovation Quarter

enable notifications
Website
https://www.innovationquarter.nl/

About Innovation Quarter

InnovationQuarter is dé regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. InnovationQuarter financiert vernieuwende en snelgroeiende bedrijven, assisteert buitenlandse ondernemingen bij het vestigen in Zuid-Holland en organiseert samenwerking tussen innovatieve ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. De werkzaamheden van InnovationQuarter richten zich op zes sterke sectoren in Zuid-Holland: Cleantech, High Tech & Smart Industry, Horticulture, Life Sciences & Health, Safety & Security en Water & Martime, én op alle crossovers daartussen.​

InnovationQuarter is op 1 januari 2014 opgericht en een initiatief van het ministerie van Economisch Zaken, de provincie Zuid-Holland, de gemeenten van Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Drechtsteden, Westland, Zoetermeer, TU Delft, Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit en de medische centra Leids Universitair Medisch Centrum en Erasmus Medisch Centrum en Stichting HEID (Holdingfonds Economische Investeringen Den Haag).

InnovationQuarter Capital is een investeerder voor alle levensfasen van innovatieve bedrijven in Zuid-Holland. InnovationQuarter Capital investeert vanuit de drie verschillende fondsen IQCapital,  UNIIQ en ENERGIIQ. Samen met partners bouwen wij  aan ecosystemen waar ondernemers en investeerders  elkaar ontmoeten en ondernemers toegang krijgen tot kapitaal. Onze investeringsteams hebben jarenlange ervaring in venture capital, private equity en leveraged finance en een breed (inter)nationaal netwerk van  private, publieke en informele investeerders. Het IQ Capital fonds heeft een omvang van € 80 mln.

Wij zijn gevestigd in een modern kantoor (met flexibele werkplekken) in het World Trade Center in het Beatrixkwartier in Den Haag en hebben een tweede vestiging in het CIC in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Beide vestigingen zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer. Meer informatie over ons bedrijf en het laatste nieuws kun je vinden op www.innovationquarter.nl. 

Back to top
Cancel