Axeco

enable notifications
Website
http://www.axeco.nl/

About Axeco

AXECO is een jong onafhankelijk corporate finance advieskantoor opgericht in de zomer van 2015 door een zeer ervaren team van fusie & overname specialisten. Ons team treedt op als onafhankelijk financieel adviseur van bedrijven en investeerders bij fusies & overnames en het aantrekken van nieuwe financiering (zowel eigen vermogen als vreemd vermogen).

 

WAAROM AXECO?

Waarmaken van ambities voor mooie klanten met leuke mensen

Elk bedrijf is in staat fraaie doelstellingen en ambities te formuleren. Maar deze daadwerkelijk realiseren vergt bloed, zweet en tranen. Wij willen onze klanten helpen bij het zetten van de belangrijke stappen in het waarmaken van hun ambities, zodat zij een beter en sterker bedrijf kunnen overdragen aan de volgende generatie. Het is onze ambitie om niet alleen incidenteel betrokken te zijn in dit proces, maar gedurende de hele ‘reis’. Dat stelt ons in staat om de meeste toegevoegde waarde te leveren. En dat leidt tot de grootste voldoening en het meeste plezier.

 

WAT WE DOEN

AXECO voegt waarde toe aan de strategische ambities van haar klanten, door advies en executiekracht te bieden in transacties als fusies, overnames, public-to-private, leveraged buy-outs, joint ventures, carve-outs, spin-offs en andere desinvesteringen. Daarnaast structureren en begeleiden wij voor onze corporate relaties (aandelen)participatieplannen. Het team heeft door de jaren heen uitgebreide ervaring opgedaan in een grote verscheidenheid aan corporate finance gerelateerde transacties.

 

Voor meer informatie: www.axeco.nl

Back to top
Cancel