Financial Associate / Controller

Company
GenDx
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Financial Controlling

Description

we zoeken een collega met een passie voor het verhaal achter de cijfers: een accurate, sterk analytische en zojuist-afgestudeerde Financial Associate die de ambitie heeft om door te groeien tot Financial Controller

Als Financial Associate binnen GenDx verricht je financiële en administratieve taken voor de boekhouding. Je maakt financiële analyses voor managementrapportages en je bent in staat deze analyses te interpreteren en met oplossingen te komen. Je beschikt over een uitstekend cijfermatig inzicht. Efficiency, cijfers en slimme bedrijfsanalyses zijn onderwerpen waar je warm voor loopt. Je werkt in deze functie nauw samen met de CEO en je krijgt volop de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen tot een Financial Controller. GenDx is momenteel het ERP Oracle NetSuite aan het implementeren; je kunt dan ook gemakkelijk omgaan met softwarepakketten.

Taken

 • Het uitvoeren en monitoren van de financiële boekhouding en debiteurenbeheer.
 • Tijdige verwerking, analyse en levering van financiële gegevens voor (periodieke) rapportages.
 • Ondersteunen van de managementrapportage.
 • Adviseren en oplossingen bieden voor financiële vraagstukken.
 • Werken volgens de ISO 13485 kwaliteitsstandaard.

Functie-eisen:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding in financiële of bedrijfseconomische richting.
 • Scherp analytisch vermogen en cijfermatig sterk onderlegd.
 • Je bent accuraat, servicegericht, zelfstandig en integer.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Woonachtig in (de directe omgeving van) Utrecht of bereid te verhuizen.

GenDx is een Life Sciences bedrijf en opereert op het raakvlak van wetenschap en commercie. We zijn gevestigd op het Utrecht Science Park. GenDx biedt een prettige en informele werksfeer in een team van zo’n 60 medewerkers. We vragen je volledige inzet. In ruil daarvoor krijg je de mogelijkheid je eigen creativiteit en carrière te ontwikkelen. GenDx biedt goede arbeidsvoorwaarden en stimuleert medewerkers om zich als donor te registreren en bloeddonor te zijn.

Informatie
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Wietse Mulder PhD, CEO, 030 2523 799 / 06 5126 5864

Do we Match?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Roelien Brommersma MSc, CHRO, hrm@gendx.com. Vermeld in de onderwerpregel 2019_02 en je naam.

Back to top
Cancel