Meewerkstage Investment Banking Commerzbank

Company
Commerzbank
Type
Internship
Location
Parijs
Sector
Banking, M&A
Website
https://www.commerzbank.nl

Description

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair die gedurende 3 maanden de dealingroom van Commerzbank gevestigd in Parijs versterkt. De stage start 1 mei 2019.

Over Commerzbank

Commerzbank is één van de grootste aanbieders van beursgenoteerde beleggingsproducten in Europa, denk hierbij aan investeringsproducten zoals Rendement-, Bonus-, Discount-, Twin Win- en Garantie certificaten en hefboomproducten zoals Warrants, Turbo’s en Factors.

Over de stage

De werkzaamheden van de stagiair bestaan onder andere uit het uitgeven van nieuwe beursproducten, verschillende marketingactiviteiten, market surveillance en klantencontacten, en dit voor de Nederlandse en Belgische markt.
In het begin van de stage wordt de stagiair ondersteund met on-the-job training en naarmate de stage vordert, nemen de verantwoordelijkheden toe. Uiteindelijk wordt de stagiair betrokken bij alle facetten van ons werk. Op deze manier kan er een unieke kijk op de werking van een derivatenafdeling gekregen worden.

Wat bieden wij?

Een stage opdracht mét verantwoordelijkheid in de handelszaal van Commerzbank in het centrum van Parijs. Wij bieden een goede stagevergoeding (1300 euro bruto per maand + maaltijdcheques) en eventueel doorgroeimogelijkheden.

Wij zoeken iemand die:

  • Perfect Nederlandstalig is en goed in Engels; Frans is een pluspunt
  • Goed onder stress kan werken
  • Geen 9 tot 5 instelling heeft
  • Goede kennis heeft van financiële producten en markten
  • Goed kan werken met MS office en Excel
  • Zeer serieus, gemotiveerd en internationaal ingesteld is

Wanneer en hoe?

De meewerkstage duurt 3 maanden en begint 1 mei 2019. Gedurende deze stageperiode moet je ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling, die een stage overeenkomst kan ondertekenen.

Interesse?

Stuur dan je CV met motivatie in het Engels naar: productinformatie@commerzbank.com
Bezoek zeker ook onze website www.beurs.commerzbank.com

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op ons gratis telefoonnummer: 0800 265 9000 (NL) of 0800 300 88 (BE).

Back to top
Cancel