Stagiair(e) Private Banking, Ondernemers

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Banking
Website
www.vanlanschotkempen.com

Description

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Op 1 oktober 2017 is Van Lanschot gestart met een nieuwe specialty. Van Lanschot Ondernemers is een afdeling die zich als specialist gaat richten op jonge groeiende ondernemers in Nederland. Deze dynamische en innovatieve doelgroep willen we al in de groeifasen van het ondernemerschap aan Van Lanschot binden. Met efficiënte private banking dienstverlening ervaart de ondernemer wat bankieren bij Van Lanschot bekent.

Voor deze nieuwe afdeling zijn wij op zoek naar een meewerkstagiair(e) Private Banking. In deze rol beheer je samen met de Private Bankers de klanten- en prospectportefeuille. Je ondersteunt de uitvoering van de contactplanning met cliënten.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Opzetten en onderhouden van de contactplanning met cliënten;
 • Plannen en inhoudelijk voorbereiden van individuele afspraken voor de Private Bankers en het verzamelen, analyseren en uitwerken van relevante gegevens;
 • Voorbereiden en uitvoeren van marktbewerkingactiviteiten, inclusief de bewaking van de follow-up;
 • Voorbereiden en uitwerken van hypotheekaanvragen en vermogensregietrajecten;
 • Signaleren van commerciële kansen bij gesprekken met de cliënt, voorbereiding en uitwerken van klantgesprekken;
 • Meebouwen aan de opzet van de nieuwe afdeling.

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie. Daarnaast wil je werkervaring opdoen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving.

Daarnaast beschik je over het volgende: 

 • Je volgt een HBO/WO opleiding in een financiële richting;
 • Je bent opzoek naar een leuke en leerzame meewerkstage voor minimaal 20 weken op basis van 24 tot 40 uur;
 • Je bent cliëntgericht;
 • Je werkt georganiseerd en accuraat;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent ondernemend en proactief.

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je bellen of mailen naar Anniek Braat, Private Banker via 06 5117 2137 ofa.braat@vanlanschot.com.

Back to top
Cancel