Stagiair(e) Private Banking Centraal

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Banking
Website
www.vanlanschotkempen.com

Description

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot en Kempen & Co is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners. Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het. 

We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

De functie

Voor de afdeling Private Banking Centraal zijn wij op zoek naar een Stagiair(e) Private Banking. Op de afdeling werken in Den Bosch circa 15 medewerkers, bestaande uit Private Bankers en Relatiemanagers.

In deze rol beheer je samen met de Private Banker en de Relatiemanager een klantenportefeuille bestaande uit beleggende – en kredietrelaties.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Het ondersteunen van de uitvoering van de contactplanning met cliënten;
  • Inhoudelijk voorbereiden van klantafspraken en het verzamelen, analyseren en uitwerken van relevante gegevens;
  • Voorbereiden en uitvoeren van marktbewerking activiteiten, inclusief de bewaking van de follow-up;
  • Signaleren van commerciële kansen bij (telefonische) gesprekken met de cliënt, voorbereiding en uitwerken van afspraken;
  • Administratief ondersteunende werkzaamheden t.b.v. de klantrelatie;

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

  • Je volgt een hbo-opleiding in een financiële richting en zoekt een leuke en leerzame stageplaats voor minimaal 20 weken (van september 2018 tot en met januari 2019) op basis van minimaal 40 uur per week;
  • Je bent cliëntgericht;
  • Je werkt georganiseerd en accuraat;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je bent ondernemend en proactief.

Daarnaast heb je affiniteit en een goede beheersing van Microsoft Excel.

Wij bieden

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding tegenover. Van Lanschot is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop mogelijkheden. Met een goede stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, dragen wij bij aan een goede werkomgeving.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie of vragen kun je contact opnemen met het Talent Attraction & Development team viatalent@vanlanschotkempen.com.

Back to top
Cancel