Stagiair(e) Hypotheekadviseurs, Healthcare

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Banking
Website
www.vanlanschotkempen.com

Description

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Voor onze hypotheekadviseurs bij Healthcare zijn wij op zoek naar een stagiair(e). De hypotheekadviseurs ondersteunen de bankers bij Healthcare. Zij verzorgen de hypotheekadviezen en de hypothecaire kredietvoorstellen. Zij voeren de adviesgesprekken en zijn vraagbaak bij meer complexe hypotheekaanvragen. Onze klanten en wet en regelgeving stellen hoge eisen aan advisering en hypotheekverstrekking.

Als onze stagiair(e) assisteer je de hypotheekadviseurs bij hun dagelijks werk. Dat betekent het behandelen van hypotheekaanvragen, het opvragen en beoordelen van klantinformatie, het (mee-)schrijven van kredietvoorstellen en hypotheekadviezen en het beoordelen van hypotheekdossiers. Je zult ook kennismaken met het FinancieringsCentrum in Den Bosch en met de diverse teams binnen Van Lanschot Healthcare. Na jouw hypotheekstage heb je een goede kennis van hypotheken en de wijze waarop deze dienstverlening wordt georganiseerd. Tevens zal je op specifieke onderwerpen kleine onderzoeken doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het signaleren van knelpunten in het proces.

Je maakt onderdeel uit van Van Lanschot Healthcare (http://www.vanlanschot.com/healthcare). Zij richt zich heel specifiek op zorgondernemers en hun onderneming: tandartsen, orthodontisten, dierenartsen, apothekers, eerstelijnszorg en medisch specialisten. Bij de afdeling Healthcare werken gespecialiseerde bankers, hypotheekadviseurs en relatiemanagers die bekend zijn met de financiële vraagstukken van de zorgondernemer in alle fase van zijn/haar beroep, praktijk, apotheek of zorgonderneming.

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie.

 Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je volgt een HBO-opleiding
  • Je bent een teamplayer;
  • Je bent analytisch sterk en werkt accuraat;
  • Je hebt interesse in en affiniteit met de financiële sector;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent proactief en zelfstandig.

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met het Talent Attraction & Development team viatalent@vanlanschotkempen.com

Back to top
Cancel