Stagiair(e) Content Marketeer Artificial Intelligence Chatbot

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Fintech
Website
www.vanlanschotkempen.com

Description

Over de organisatie

Evi van Lanschot is een online coach die mensen helpt bij het realiseren van hun financiële doelen. Met alle kennis van een private bank maar dan via online innovatieve tools.

In een wereld waarin mensen steeds meer zelf verantwoordelijk zijn voor hun financiële toekomst en kritisch zijn op de kwaliteit van financiële diensten meldt Evi zich: ze zet de kennis van topexperts van Van Lanschot en Kempen op een slimme manier in om iedereen die serieus met vermogensopbouw bezig is te begeleiden bij het realiseren van hun vermogensdoelen.

Sinds de lancering van Evi in 2013 hebben we veel nieuwe klanten verwelkomd. Om de positionering en commerciële groei van Evi te versterken gaan we de organisatie fors uitbreiden op alle fronten. Je bent onderdeel van het marketingteam Evi en werkt zeer intensief samen met de developers en sales mensen om content te verzamelen voor de chatbot.

De functie

Voor de afdeling Evi Marketing zijn wij op zoek naar een stagiaire content marketing. Op de afdeling werken circa 6 medewerkers, bestaande uit online marketeers, contentmarketeers en weboptimalisatie specialsieten. De stagebegeleider is de manager Marketing.

Evi gaat aan de slag met het inrichten van een chatbot. Dit is een virtuele service agent (robot) die vragen kan beantwoorden van klanten. Dit werkt op basis van artificial intelligence dwz er zit een heel algoritme achter (vergelijkbaar met google) om de juiste antwoorden te geven op een vraag. Zij zal een plek krijgen op de website. Doel is om klanten beter te servicen en minder telefoontjes van  te krijgen in het contactcenter.

Als stagiair zal je als belangrijkste taak hebben om de chatbot te voorzien van alle voorhanden en te bedenken content die het mogelijk maakt dat ze de antwoorden kan geven.

Er zal veel geschakeld moeten worden met onze salesmensen en productmanager om alle conntent af te stemmen. De start zou kunnen ergens vanaf 1 augustus. Daarnaast zul je ook meewerken in het verbeteren van online content op de website en klantcommunicatie.

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie.

 Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Allereerst is schrijven / klantcommunciatie maken je passie. Conversiegericht schrijven is een pre;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je bent klantgericht en kan jezelf goed managen;
  • Je bent ondernemend en proactief.

Wij bieden

De unieke cultuur van Evi Van Lanschot biedt veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Je kunt daardoor veel impact maken binnen jouw vakgebied en meewerken aan de toekomst van de bank. We bieden je alle ruimte je Daarnaast biedt Evi Van Lanschot een goede stagevergoeding

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met het Talent Attraction & Development team viatalent@vanlanschotkempen.com  

Back to top
Cancel