Meewerkstage Securities Research

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Banking
Website
www.vanlanschotkempen.com

Description

Wat ga je bij ons doen?

Heb jij doorzettingsvermogen, diepe interesse in de financiële wereld en durf jij uitdagingen aan te gaan? Solliciteer nu en werk gedurende 3 maanden mee als een volwaardig teamlid in het Research team van de Securities afdeling bij Kempen.

Voor de Research afdeling bieden wij een meewerkstage aan. Tijdens de stage werk je gedurende 3 maanden actief mee als beginnend professional. Je maakt hierbij samen met senior analisten macro/sector of bedrijfsanalyses. Vaak ligt hier een model aan ten grondslag, waaraan je zelf aanpassingen maakt. Je volgt het nieuws op de voet en leert dit te verwerken naar bruikbare analyses. Je wordt beschouwd als een volwaardig teamlid en je wordt intensief begeleid. Een meewerkstage is een goede manier om kennis te maken met Kempen als bank en met de jonge, dynamische cultuur van Securities in het bijzonder.

Herken jij je in ons profiel?

Kempen zoekt studenten met ambitie, drive en bewezen talent. Een economische achtergrond helpt, maar is geen vereiste. Doorzettingsvermogen en een diepe interesse in de financiële wereld echter wel. Wij vragen van onze analisten altijd de uitdaging aan te gaan en voor stagiairs wordt geen uitzondering gemaakt. Zijn resultaatgerichtheid, drive, ondernemerschap en klantgerichtheid jouw kernwoorden? Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel:

  • WO Masterfase of een afgeronde bachelor (finance, economie, econometrie zijn behulpzaam gebleken, echter niet vereist);
  • Aantoonbare affiniteit met de financiële wereld;
  • Analytisch sterk;
  • Uitstekende studieresultaten.

Onze organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

Informatie afdeling In de Dealingroom werken specialisten die zich bezighouden met sales, sales trading en trading (fixed income, equities en derivatives). Research is verantwoordelijk voor het proactief vormen van een opinie over de bedrijven in het coverage universe en publiceert rapporten, aanbevelingen en prijsdoelen. De afdeling Sales houdt zich bezig met het adviseren van international institutionele beleggers. Daarnaast organiseren zij onder andere road shows en seminars wereldwijd ten einde beleggers en management teams van genoteerde ondernemingen samen te brengen.

Wat bieden we je?

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. De cultuur van Van Lanschot Kempen biedt veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Je kunt daardoor direct veel impact maken binnen jouw vakgebied en meewerken aan de toekomst van onze organisatie. Van Lanschot Kempen is gericht op mensen: wij bieden onze werknemers kansen en als je deze weet te pakken, zijn er volop carrièremogelijkheden. Bovendien bieden wij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarin persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden centraal staan.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het recruitment team door een e-mail te sturen naartalent@vanlanschotkempen.com. Het meesturen van jouw cijferlijsten is een verplicht onderdeel van het sollicitatieproces. Zonder deze lijsten kunnen wij de sollicitatie niet in behandeling nemen.

Back to top
Cancel