Meewerkstage Campus Recruitment & Events

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Banking
Website
www.vanlanschotkempen.com

Description

Over de organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

De functie

Voor de afdeling Talent Acquisition & Development zijn wij op zoek naar een Campus Recruitment stagiair(e): dé kans om kennis te maken met alle facetten van recruitment! Van het organiseren van evenementen tot het onderhouden van contacten met studieverenigingen en de business: tijdens deze uitdagende stage werk je volledig mee in de dagelijkse campus recruitment werkzaamheden en ben jij verantwoordelijk voor de events.

Binnen Talent Acquisition & Development is het team Campus Recruitment verantwoordelijk voor de werving en selectie van stagiaires, juniors en trainees. Binnen ons team ben jij de directe link met de doelgroep: jij weet wat starters van een toekomstige werkgever verwachten!  Vanuit diverse kanalen (events, studieverenigingen, studentenverenigingen en social media) ga jij gericht op zoek om het beste talent voor onze organisatie binnen te halen! Bovendien ben je verantwoordelijk voor het organiseren van diverse wervingsevenementen (zoals beurzen, bedrijvendagen en Inhousedagen) en het selectieproces van stagiaires en trainees.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Het organiseren en bedenken van inhousedagen en events;
 • Relaties onderhouden met universiteiten, hogescholen en studie- en studentenverenigingen;
 • Het opbouwen van talentpools;
 • Het opzetten van een stagiaire platform voor de gehele Van Lanschot Kempen groep;
 • Het begeleiden van kandidaten door ons sollicitatieproces;
 • Contact onderhouden met studenten.

Functie-eisen

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie. Ben je enthousiast en klaar om hard aan de slag te gaan? Durf je het initiatief te nemen en kan je jezelf als organisatorisch omschrijven? 

Check dan je profiel:

 • Je volgt een relevante HBO/WO opleiding;
 • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en een tikkeltje brutaal. Je bent niet bang om op mensen af te stappen en bent zelfstandig
 • Je vindt het leuk om dingen te organiseren en tot in de puntjes te verzorgen;
 • Je bent energiek, toegankelijk en proactief;
 • Je bent sterk in plannen en nauwkeurig werken;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (Nederlands/Engels);
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage en bent per direct beschikbaar.

Wij bieden

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met het Talent Attraction & Development team via talent@vanlanschotkempen.com of bellen met Emily (0682523439).

Back to top
Cancel