Beginnend Controleassistent

Company
DRV
Type
Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Accountancy
Website
https://www.drv.nl/

Description

Beginnend Controleassistent

Bij DRV Accountants & Adviseurs zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Kom jij net van de middelbare school met een vwo diploma en zit er een Registeraccountant (RA) in jou? Of ben je een hbo- of wo-student en wil jij de sparringpartner zijn van mkb-ondernemers? Dan is dit jouw call to action! Word de baas over jouw toekomst en begin als Beginnend Controleassistent!

Met de juiste skills & talenten ben jij op je plek bij DRV. Belangrijk is cijfermatig inzicht, maar dat is niet genoeg. Je moet ook integer zijn en een rechte rug hebben. Talent is niet het enige wat belangrijk is bij DRV, wij zijn ook geïnteresseerd in jou. Wie ben je, wat doe je, wat beweegt jou als persoon. Je toekomst is meer dan werk alleen. Wij vinden een gezonde werk-privé balans erg belangrijk.

Dit ga jij straks doen:

Je gaat werken binnen de controlepraktijk. Als Beginnend Controleassistent sta je meteen midden in de echte economie. Je gaat namelijk veel op bezoek bij cliënten en krijgt als het ware een ‘kijkje in de keuken’. Hierdoor ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de diverse branches. Je levert de financiële zekerheid die de ondernemer nodig heeft om klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen.

Het uitvoeren van controlewerkzaamheden behoort tot je dagelijkse bezigheden. Verder attendeer je de ondernemer op mogelijke verbeteringen van bedrijfsprocessen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om te werken bij stilletjes één van de beste kantoren van Nederland.

Kijk ook eens mee met Demy of Leon. Zij laten je zien wat ze doen als Beginnend Controleassistent in de echte economie.

Dit ben jij:

 • Leergierig en gedreven
 • Als een vis in het water in een dynamische omgeving
 • Kwaliteit- en resultaatgericht
 • Communicatief sterk en op een prettige manier assertief
 • Commercieel en ondernemend ingesteld
 • Ambitieus en de drive om te groeien in je vak en als persoon

Wat kun jij van ons verwachten:

 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden naar Controleleider en verder
 • Wij investeren in jou door bij te dragen aan de kosten van jouw RA-studie
 • Naast je studie een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond
 • Auto van de zaak
 • Gezellige, informele werksfeer
 • Individueel mentorschap
 • Onbeperkt online trainingen
 • 28 vakantiedagen en pensioenregeling
 • Vaktechnisch bijblijven en groeien via de DRV Academie

Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan contact op met Lysanne Tuchscherer, Corporate Recruiter, via 06-46058268 of l.tuchscherer@drv.nl

Back to top
Cancel