Beginnend Assistent Accountant

Company
DRV
Type
Vacancy
Location
Rotterdam
Sector
Accountancy
Website
https://www.drv.nl/

Description

Bij DRV Accountants & Adviseurs zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Heb je (bijna) de Hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie afgerond en schuilt er een potentieel AA-accountant in jou? Ben jij de adviseur die ondernemingen in de echte economie naar een hoger niveau tilt? Dan is de functie Beginnend Assistent Accountant echt iets voor jou!

Met de juiste skills & talenten ben jij op je plek bij DRV. Belangrijk is cijfermatig inzicht, maar dat is niet genoeg. Je moet ook integer zijn en een rechte rug hebben. Talent is niet het enige wat belangrijk is bij DRV, wij zijn ook geïnteresseerd in jou. Wie ben je, wat doe je, wat beweegt jou als persoon. Je toekomst is meer dan werk alleen. Wij vinden een gezonde werk-privé balans erg belangrijk.

Dit ga jij straks doen:

Je gaat werken binnen de samenstelpraktijk. Door de toenemende digitalisering en automatisering is het steeds belangrijker dat je het leuk vindt om de cliënt te adviseren en een goede relatie op te bouwen. Je bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt (DRV Pro) en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie.

Je stelt jaarrekeningen samen, richt administraties in, werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en verzorgt fiscale aangiftes. Samen met een team van collega’s doe je er alles aan om cliënten van de beste inzichten, ondersteuning en adviezen te voorzien. Daarbij krijg je de mogelijkheid om te werken bij stilletjes één van de beste kantoren van Nederland.

Kijk ook eens mee met Lydia of Kiki. Zij laten je zien hoe hun werk eruit ziet als Beginnend Assistent Accountants.

Wat verwachten wij van jou:

 • Leergierig en gedreven
 • Als een vis in het water in een dynamische omgeving
 • Kwaliteit- en resultaatgericht
 • Communicatief sterk en op een prettige manier assertief
 • Commercieel en ondernemend ingesteld
 • Ambitieus en de drive om te groeien in je vak en als persoon

 

Wat kun jij van ons verwachten:

 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden naar Accountant Relatiebeheerder en verder
 • Wij investeren in jou door bij te dragen aan de kosten van jouw studie
 • Naast je studie een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond
 • Reiskostenvergoeding
 • Gezellige, informele werksfeer
 • Individueel mentorschap
 • Onbeperkt online trainingen
 • 28 vakantiedagen en pensioenregeling
 • Vaktechnisch bijblijven en groeien via de DRV Academie

 

Meer weten?

Wil je meer weten, neem dan contact op met Lysanne Tuchscherer, Corporate Recruiter, via 06-46058268 of l.tuchscherer@drv.nl

Back to top
Cancel