Meewerkstage Fiduciary Management Family Offices

Company
Van Lanschot Kempen
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Banking
Website
www.vanlanschot.nl

Description

Wat ga je bij ons doen?

Voor het Family and Endowments Solutions team binnen Kempen Client Solutions zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die ons zal ondersteunen bij het bedienen en acquireren van zeer vermogende klanten met complexe vraagstukken. Onderdeel hiervan zijn onder andere portefeuilleconstructie, asset allocatie en selectie en monitoring van externe managers. In het team werken circa 8 medewerkers. Je stagebegeleider is Mark Hagen.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Het verzamelen en analyseren van beleggingsinformatie ten behoeve van de rapportage aan klanten
  • Diverse kwantitatieve en kwalitatieve analyses van beleggingen en kapitaalmarkten
  • Het assisteren bij de monitoring van externe en interne beleggingsfondsen
  • Het voorbereiden van presentaties voor klantbezoeken

 

Herken jij je in ons profiel?

Werken bij Van Lanschot Kempen betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie.

  • Je hebt voorliefde voor financiële markten en vermogensbeheer
  • Je beschikt over een afgeronde WO Bachelor opleiding
  • Je hebt affiniteit met MS Excel en Powerpoint
  • Je bent accuraat en goed georganiseerd
  • Je bent pro-actief en oplossingsgericht

 

Onze organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin. 

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

 

Wat bieden we je?

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

 

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je mailen naar talent@vanlanschotkempen.com. Het meesturen van jouw cijferlijsten is een verplicht onderdeel van het sollicitatieproces. Zonder deze lijsten kunnen wij de sollicitatie niet in behandeling nemen.

 

Back to top
Cancel