Tax Assistent Internationaal (startersfunctie)

Company
RSM
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Accountancy
Language
English
Website
https://www.rsm.global/netherlands/

Description

Voor Amsterdam en Schiphol

International Tax Service (ITS) van RSM nl is een dynamische afdeling. ITS maakt deel uit van de top 10 Internationale Tax Teams in de Nederlandse markt. Samen met meer dan 800 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties wereldwijd. Met onze expertise kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. RSM biedt een afwisselende en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor persoonlijke groei, mede door het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen.

Voor onze kantoren in Amsterdam en Schiphol zijn we op zoek naar een Tax Assistent Internationaal.

DE FUNCTIE

In de functie van Tax Assistent Internationaal is het werk zeer uitdagend. Je werkt in een jong, dynamisch en sterk groeiend team met een echte hands-on mentaliteit. Geen fiscale uitdaging gaat te ver voor jou. Binnen onze fiscale praktijk informeer je (samen met je collega’s) cliënten over fiscale aangelegenheden. Je onderhoudt regelmatig contact met de Belastingdienst, opdrachtgevers en je buitenlandse collega’s.

PROFIEL

Je hebt je WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie afgerond. Tevens verwachten wij dat je representatief bent, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, teamgeest en open staat voor de fiscale problematiek van de (internationale) ondernemer. Daarnaast beschik je over uitstekenede kennis van de Engelse taal in zowel woord als geschrift en heb je kennis van MS Office 2010 programma’s.

AANBOD

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt RSM de nodige uitdagingen. Als jij op zoek bent naar een no-nonsense organisatie met dito collega’s, waar je jezelf kunt ontwikkelen als persoon en financieel professional ben je bij ons op de juiste plaats. Wij bieden je volop mogelijkheden om je persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven door het aanbieden van interne en externe opleidingen.

INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Spreekt deze functie je aan? Mail je CV èn motivatiebrief naar Jasper Rutgers, jrutgers@rsmnl.nl

Meer informatie? Bel Jasper op 023-5300400.

Back to top
Cancel