Werkstudent Risk Control (HBO/WO) - 16u per week

Company
PGGM
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Asset Management
Website
www.pggm.nl

Description

Jouw functie

Binnen ons team zal jij gaan bijdragen aan een goed, efficiënt en robuust risico management proces en jouw team hiermee ondersteunen in het uitvoeren van best in class financieel risico management. Jij hebt plezier in het op professionele wijze uitvoeren van financiële risico controles, het bewaken van deadlines en het zorg dragen voor het ondersteunen van operationele processen.

Jij bent in staat om complexe materie en processen eigen te maken en je bent niet snel tevreden met alleen het begrijpen, maar je wilt het ook verbeteren. Deze functie geeft je de gelegenheid om de beleggingsportefeuilles van onze klanten, public en private, van binnen en van buiten te kennen. De grootte en diversiteit van onze portefeuille en het maatwerk voor onze klanten leveren unieke uitdagingen op.

Jouw afdeling

Het Investment Risk Control team is onderdeel van de afdeling Performance & Risk Control (P&RC). Deze afdeling met 15 medewerkers, is verantwoordelijk voor portfolio risk management en performance meting binnen PGGM Investments. Het Investment Risk Control team heeft als kerntaken het identificeren, monitoren, analyseren van en adviseren over (directe) financiële beleggingsrisico's. Hiervoor gebruikt, ontwikkelt en onderhoudt het team diverse methoden en geavanceerde risicomodellen. Het team stimuleert best-in-class risk management binnen PGGM en initieert constructieve discussies bij onze klanten, management en Front Office.

Profiel

  • HBO/WO-niveau bij voorkeur economie/finance of een meer kwantitatieve richting;
  • Enthousiast, nieuwsgierig en met passie voor vermogensbeheer en financieel riskmanagement;
  • Nauwkeurig, gedisciplineerd, stress bestendig, verantwoordelijk en communicatief;
  • Affiniteit met systemen & IT;
  • Affiniteit met financiële instrumenten en financiële markten;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

Meer weten?

Bel voor meer informatie met Tim van der Weert, Campus Recruiter: 030 277 2151.

Solliciteer

Back to top
Cancel