Internships

Company
Blackrock
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Banking
Language
English
Website
https://www.blackrock.com

Description

Internships

Binnen BlackRock is het Institutional Client Business team op zoek naar een ambitieuze stagiair(e). Het betreft een full-time internship van 4-6 maanden met beoogde startdata in juli en januari, eventueel in overleg. Naast het opdoen van ervaring binnen financiële markten, wordt je actief en als volwaardig teamlid betrokken bij alle werkzaamheden. Deze bestaan onder andere uit:

  • Business development
  • Onderhouden en bedienen van bestaande klanten en hun beleggingen
  • Uitvoeren van financiële analyses
  • Meelopen op verscheidende projecten

Bovenstaande activiteiten zal je uitvoeren binnen het internationale werkveld van BlackRock. Dit betekent dat je dagelijks samenwerkt met collega’s en teams uit New York, San Francisco, Londen en de rest van de wereld.

 

Wij zijn opzoek naar ambitieuze top studenten in de laatste fase van hun financiële/economische studie. Je hebt een aantoonbare affiniteit met financiële markten, een commerciële mentaliteit en een proactieve houding. De beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal is vereist.

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV naar Jeroen Visser via jeroen.visser@blackrock.com

Back to top
Cancel