Trainee KPMG Young Talent Program

Company
KPMG
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Accountancy
Website
www.kpmg.nl

Description

Trainee KPMG Young Talent Program

De functie

Wil jij brede ervaring opdoen en heb je het talent in huis om te starten in een veelzijdige en uitdagende functie? Geef je carrière dan een kickstart met het KPMG Young Talent Program: een uniek gecombineerd Audit en Advisory traineeship.

Het KPMG Young Talent Program is een uitdagend programma voor toptalent waarin brede ontwikkeling en persoonlijke groei centraal staan. Je krijgt de kans om ervaring op te doen binnen de audit- en advisorypraktijk van KPMG en je kunt laten zien waar jouw talenten liggen. Doordat je brede kennis van de markt en KPMG-dienstverlening opdoet, kun je je ontwikkelen tot een allround professional.
 
Het traineeship is een tweejarig traject waarin je als volwaardig teamlid werkt op verschillende KPMG-afdelingen. Per jaar werk je zes maanden in de auditpraktijk en zes maanden bij onze advisorypraktijk. Je werkt op projectbasis in wisselende teams. Zo bouw je snel een waardevol netwerk op.
 
De afdelingen waar je tijdens het traineeship werkzaam kunt zijn:

 • Audit. Bij KPMG Audit ben je vooral bezig met het in kaart brengen van bedrijfsprocessen en het controleren van jaarcijfers.

 • Risk Consulting. Je helpt organisaties om zich te wapenen tegen interne en externe risico’s. Je kunt werken aan uitdagende adviesopdrachten op de terreinen van Internal Audit, Risk & ComplianceIT Risk Consulting en Forensic & Integrity.

 • Management Consulting. Bij Management Consulting help je vanuit de unit Financial Management de financiële functie van organisaties te verbeteren.

 • Deal Advisory. Bij het Transaction Services helpt je mee aan het succes van spraakmakende, vaak internationale deals door het verzorgen van de Financial due diligence. Bij Corporate Finance ondersteun je bij fusies en overnames, waardeanalyses, financieringen en financiële herstructurering.

Tijdens het traineeship word je goed begeleid en kun je rekenen op intensieve coaching. Je krijgt ‘training on the job’ door ervaren collega’s in wisselende teams. De focus ligt op jouw persoonlijke groei. Je volgt daarnaast op kosten van KPMG de postdoctorale opleiding tot Registeraccountant (RA) of Register EDP-Auditor (RE) aan een business school. Ook doorloop je de uitgebreide opleidingsprogramma’s van zowel Audit als Advisory. Zo kun je je razendsnel ontwikkelen.

Het profiel

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding met een specialisatie richting Accountancy, Finance, Bedrijfseconomie, IT of Econometrie met bovengemiddelde studieresultaten.
 • Je hebt naast je studie relevante nevenactiviteiten gedaan en internationale studie –of stage-ervaring opgedaan;
 • Je hebt een brede interesse en bent daarnaast op zoek naar verdieping;
 • Je bent ambitieus en talentvol;
 • Je beschikt over zeer goede analytische en mensgerichte competenties;
 • Je hebt de ambitie om de opleiding tot registeraccountant te volgen;
 • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug;
 • Je hebt interesse in wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteren' button.
Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

https://vacatures.kpmg.nl/vacatures/details/trainee-kpmg-young-talent-program/

Back to top
Cancel