Stage – Alternative Investments & Advisory

Company
IBS Capital Allies
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Asset Management, Corporate Finance
Language
English
Website
http://www.ibsca.nl/

Description

Stage – Alternative Investments & Advisory

Over IBS Capital Management

IBS Capital Management biedt als allround financiële dienstverlener Asset Management, Fiduciair Management, Fund Management, Direct Investments en Corporate Finance diensten aan. Als sterk groeiend bedrijf is IBS met ruim € 2 miljard assets under management één van grootste onafhankelijke Asset Managers van de Benelux. Wij zijn op zoek naar een stagiair voor een meewerkstage van 3 maanden.

Wie zoeken wij?

Je hebt en/of volgt een universitaire opleiding met een goede cijferlijst en hebt aantoonbare affiniteit met de financiële wereld. Je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden, beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift uitstekend, bent kritisch en self-starting in combinatie met goed teamwerk. Je hebt commercieel inzicht, bent ambitieus, hebt een voorkeur voor projectmatig werk, deinst niet terug voor deadlines, ziet een uitdaging in nieuwe dingen en pakt kansen op. Ons uitgangspunt is gericht op de lange termijn. Na een positieve stageperiode kan mogelijk een dienstverband volgen.

Functie omschrijving

Je helpt mee bij het in kaart brengen en analyseren van bedrijven en sectoren. Je voert analyses uit en ondersteunt bij het modelleren en structureren van investeringen, het begeleiden van due diligence trajecten, het volgen van deelnemingen en ondersteunen bij het realiseren van de (groei)strategie van deelnemingen. Tot je werkzaamheden behoren o.a.:

 • het opstellen van presentaties
 • het uitvoeren van gedetailleerde waarderings- en financiële analyses
 • het ondersteunen van due diligence trajecten
 • meewerken bij het opstellen van transactiedocumentatie
 • ondersteuning bij beheer van financiële rapportages en performance van deelnemingen
 • ondersteunen bij business development van deelnemingen

Overige informatie

 • Aanvang stage: doorlopend
 • Duur: 3 maanden, fulltime
 • Plaats: Amsterdam
 • Stagevergoeding: ja
 • Reiskostenvergoeding: in overleg

Contact

Interesse? Mail je motivatiebrief en C.V. naar Jacob Jan van Duijvenvoorde: jacobjan.vanduijvenvoorde@ibsca.nl

Back to top
Cancel