Consultant Shared Services & Outsourcing Advisory

Company
KPMG
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy
Language
English
Website
www.kpmg.nl

Description

Consultant Shared Services & Outsourcing Advisory

De functie

Wat wij bieden

Werken bij Shared services & outsourcing advisory binnen KPMG Management consulting staat garant voor het opdoen van brede ervaring en het maken van een snelle ontwikkeling. Naast vak inhoud bieden we ruimte om je te ontwikkelen op diverse vaardigheden die belangrijk zijn voor een consultant zoals advies, presentatie, analyse en project management vaardigheden.
De ene keer word je intellectueel uitgedaagd en spar je op strategisch niveau met CEO, COO of CIO. Dan weer spreek je je praktische en projectmatige talenten aan om een transformatie vlot te trekken. Wat de opdracht ook is, je krijgt al snel de ruimte en verantwoordelijkheid om je eigen deelprojecten te draaien. Bij Shared services & outsourcing advisory ga je interdisciplinair te werk. Je werkt binnen een hecht en multidisciplinair team en veelal samen met de inhoudelijke experts vanuit de andere KPMG-units. Daarnaast kun je nauw samenwerken met buitenlandse collega’s: veel opdrachten en opdrachtgevers hebben een internationaal karakter.

Wat wij doen

Hoe blijven organisaties concurrerend? In een globaliserende en continu veranderende markt is dit een complex vraagstuk. Shared services & outsourcing advisory, dat opereert binnen Management Consulting, gaat samen met opdrachtgevers de uitdaging aan. Wij ondersteunen wereldwijd profit- en non-profitorganisaties bij de optimalisatie en transformatie van hun bedrijfsprocessen. Van strategie, governance en implementatie tot verdere verbetering: bij de marktleider in global sourcing ervaar je de breedte van het vak.

Is de dienstverlening van een organisatie te traag, te duur of laat de kwaliteit te wensen over? Dan is het tijd om na te gaan hoe bedrijfsprocessen (bijvoorbeeld IT, Finance of HR) anders kunnen worden ingericht. Kan de IT-dienstverlening mogelijk worden uitbesteed? Of kan de Finance en HR dienstverlening beter in een Shared Service Center of een Global Business Services center worden ondergebracht? Of is het juist verstandiger om een deel van de operationele processen weer in huis te halen?

Shared services & outsourcing advisory helpt de opdrachtgever  haar sourcing strategie te bepalen. En daar blijft het niet bij: ook bij uitvoering van de strategie begeleiden we opdrachtgevers. Bijvoorbeeld bij aanbestedingen, bij het opzetten van een shared services centre en door de cliënt bij de transitie en transformatie te begeleiden en te ondersteunen. Daarna pakken we graag door met het inregelen van de dienstverlening en geven we advies over governance en de inrichting van de nieuwe demand/supply-organisatie. Staat de nieuwe organisatie er eenmaal? Dan kijken we ook naar hoe processen verder verbeterd kunnen worden. Via benchmarks, assessments, audits en eventueel mediations. 

Het profiel

  • Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring en beschikt over een afgeronde academische studie in de richting (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of je hebt een technische achtergrond;
  • Je bent een echte teamspeler waardoor je zowel goede relaties opbouwt met je collega’s als ook gemakkelijk omgaat met (potentiële) opdrachtgevers;
  • Communicatief ben je sterk en weet je collega's en opdrachtgevers te motiveren en te inspireren, daarbij heb je oog voor de behoeftes van anderen;
  • Je beschikt over aantoonbare affiniteit op het gebied van IT-outsourcing en/of Business Process – outsourcing in de vorm van een scriptie, stage of bijbaan;
  • Je bent gedreven en jouw uitdaging is organisaties en de mensen die daar werken,  beter te laten presteren;
  • Je bent resultaatsgericht en houdt van projectmatig werken en de afwisseling die daar bij hoort;
  • Je bent een echte teamspeler waardoor je zowel goede relaties opbouwt met je collega’s als ook gemakkelijk omgaat met (potentiële) opdrachtgevers;
  • Je staat open voor internationale werkomgevingen waarbij de reizen soms noodzakelijk is
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van je werk en hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug;
  • Je hebt interesse in wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.

KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.

Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen), arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

https://vacatures.kpmg.nl/vacatures/details/consultant-shared-services-outsourcing-advisory/

Back to top
Cancel