BAM Finance Graduate Programme

Company
BAM
Type
Traineeship
Location
Utrecht
Sector
Corporate Finance
Language
English
Website
http://www.bam.com/nl/

Description

BAM Finance Graduate Programme


Video BAM Finance Graduate Programme: http://bit.ly/financegraduateprogramme

Building the present, creating the future

Onze maatschappij verandert voortdurend, en de bebouwde omgeving beweegt daarin mee. Met internet of things, data en virtual reality kan slim worden ingespeeld op, bijvoorbeeld, woonbehoeften. En wat is het effect van zelfrijdende auto’s op de infrastructuur van de nabije toekomst? Daarnaast heeft de enorme vlucht die de technologie de afgelopen jaren nam, innovaties voortgebracht die uitstekend toepasbaar zijn in het bouwproces: robotisering, 3D-printers, drones.  Nieuwe contractvormen vragen om een meer klantgerichte aanpak waarbij de eindgebruiker en de omgeving het uitgangspunt vormen. Ontwikkelingen in de circular economy motiveren om voor elke vraag een duurzame oplossing te bieden. Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM heeft de ambitie voorop te lopen bij deze vernieuwingen. Jij ook?

Voeten in de klei tot strak in pak

"Finance bij BAM is enorm uitdagend door de complexiteit die een internationale, projectgeoriënteerde organisatie met zich meebrengt. Het draait om meer dan kwartaalrapportages; het draait om het adviseren van de business op lange termijn. Mijn passie is om samen met mensen resultaten te behalen! Onze trainees zijn hierin belangrijk, zij weten mensen te verbinden en hebben de drive om te vernieuwen." – Thessa Menssen, CFO

Het BAM Finance Graduate Programme biedt jou de kans om gedurende twee jaar ieder half jaar een andere functie uit te oefenen. Welke vier functies dat zijn bepaal jíj. Als trainee kun je aan de slag binnen iedere werkmaatschappij en afdeling binnen BAM, en wissel je operationele en strategische opdrachten af. Zo werk je het ene half jaar mee aan een complex project en denk je het volgende half jaar mee op het hoofdkantoor over de implementatie van een nieuwe strategie. En wil je graag naar het buitenland? Ook dat is mogelijk! Tijdens het BAM Finance Graduate Programme leer je dus niet alleen de organisatie goed kennen, maar ook jouw eigen ambities en voorkeuren.
 
Werkvelden waarin je als finance trainee aan de slag kan zijn onder meer:

  • Projectfinanciering
  • Corporate finance
  • Junior controller
  • Junior finance manager
  • Procesmanager finance
  • Strategie-implementatie en business development
  • Informatiemanagement en business intelligence
  • Inkoop
  • Duurzaamheid en innovatie

Ontdek waar jouw talenten liggen

Gedurende het BAM Finance Graduate Programme word je begeleid door een mentor, een ervaren directeur of lid van het managementteam, die jou uitdaagt om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen. Ook krijg je begeleiding van de Young Talent Manager en word je gekoppeld aan een andere trainee. Je stelt een persoonlijk jaarplan op met resultaatafspraken en leerdoelen, en krijgt een opleidingsbudget waarmee je zelf relevante cursussen kan volgen bij ons eigen opleidingsinstituut, de BAM Business School. Daarnaast neem je deel aan intervisiebijeenkomsten, een traineeweekend, terugkomdagen met oud-trainees en werk je samen ieder jaar intensief aan een actuele business case. 

Vergroot je netwerk met Young BAM

Young BAM is de jongerenorganisatie van Koninklijke BAM Groep. Zij organiseren gedurende het hele jaar verschillende activiteiten voor alle jonge medewerkers binnen BAM. Denk hierbij aan projectbezoeken, workshops, excursies, symposia, de nieuwjaarsborrel en een internationale studiereis. Young BAM is daarom de ideale manier om de organisatie beter te leren kennen, ervaringen te delen en in contact te komen met andere leuke collega’s!

De selectieprocedure

Ben jij enthousiast geworden? Lees hier meer over de selectieprocedure, of stuur ons direct jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatiebutton. Wie weet nodigen wij jou uit om te pitchen voor onze CFO Thessa Menssen! Je kunt het hele jaar door solliciteren en starten in het BAM Finance Graduate Programme.

http://www.bam.com/nl/werken-bij-bam/startersmogelijkheden/traineeship/bam-finance-graduate-programme

Back to top
Cancel