Analyst Corporate Finance | M&A

Company
Florin Finance
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Corporate Finance, Asset Management, Private Equity, M&A
Website
http://florinfinance.nl/

Description

Analyst

Unieke mogelijkheid om bij te dragen aan de uitbouw van een snel groeiende onafhankelijke mid-market M&A praktijk

Als Analyst bij Florin Finance ben je betrokken bij (internationale) M&A transacties voor (beursgenoteerde) corporates, private equity firms en mid-market ondernemingen.

Je werkt nauw samen met de verantwoordelijke partners op een deal. Hierbij adviseer je bij uiteenlopende soorten M&A transacties voor klanten in verschillende sectoren.

Vanaf dag één ben je betrokken bij lopende mandaten en het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opstellen van presentaties, het maken van financiële modellen/waarderingen en andere transactiegerelateerde documenten. Daarnaast bestaat het werk uit het verzamelen van markt- en bedrijfsinformatie. Je wordt betrokken bij strategische analyses voor zowel corporate als private equity cliënten. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere uitbouw van een snel groeiende onafhankelijke M&A boutique.

Als Analyst krijg je bij Florin persoonlijke begeleiding en alle kansen om je snel te ontwikkelen in het corporate finance vak.

Wij zoeken gedreven studenten met sterke analytische en sociale vaardigheden. Geschikte kandidaten zijn echte teamspelers die in staat zijn om zelfstandig te werken met een onderzoekende instelling. Uitstekende projectmanagement vaardigheden zijn van belang, evenals oog voor kwaliteit en detail. Kandidaten zijn communicatief vaardig in woord en geschrift in zowel nederlands als engels. Daarnaast heb je aangetoond sterke interesse te hebben in corporate finance en M&A.

Heb jij interesse in deze functie? Mail je motivatiebrief, CV en cijferlijsten naar Tjalling Rijkmans trijkmans@florinfinance.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op.

Back to top
Cancel