Vice President

Hi, mijn naam is Ingeborg Zeeuwen en ik ben de Vice President van het huidige FSR bestuur.

Als Vice President ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de communicatie naar buiten toe, het promoten van de evenementen en het goed op de kaart zetten van de FSR in het algemeen. Daarnaast is de promotie van één van onze grootste inkomstenbron: de vacaturebank het 'Financial Career Platform' ook een belangrijke taak. Voor het creëren van promotiemateriaal maak ik voornamelijk gebruik van Indesign. Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit, zo heb ik dit jaar de focus gelegd op meer beeldmateriaal. Er zijn een aantal grote projecten geweest waar wij in samenwerking met Quickvision unieke promotievideo's hebben gemaakt. 

Social Media is in deze tijden zeker niet te missen en is het afgelopen jaar enorm gegroeid. Met behulp van verschillende data analyses is het toenemende bereik van Instagram, Facebook en LinkedIn verder onderzocht. Het is ook heel belangrijk om de data-analyse van je ingezette promotiemiddelen te analyseren. Het is heel interessant om te zien met hoe weinig middelen je een heel groot bereik hebt. Daarnaast geeft deze analyse voor onze partners inzicht in de effectiviteit van hun vacatures die geplaatst worden op het Financial Career Platform. Door het plaatsen van advertenties en het boosten van vacatures kunnen de kliks etc. omhoog gaan, waardoor er meer partners geïnteresseerd zullen zijn in onze samenwerking.

Als Vice President mag je zelf indelen hoe je het evenement wilt promoten. Als je een uniek idee hebt om studenten te enthousiasmeren, biedt FSR de kansen om deze plannen uit te voeren. Zo heb ik Tony Chocolonely repen met het FSR logo laten designen en maak je posters die gebruikt worden voor de grote Billboards op de universiteit. Het is uitdagend, gevarieerd en interessant om de aandacht van de student te blijven trekken. 

Als Vice-President zit je daarnaast met de Treasurer en twee oud-bestuurders in het alumnibestuur. Gedurende het jaar organiseren wij meerdere alumniactiviteiten zoals borrels in Rotterdam, Amsterdam en Londen en een Alumni dag aan het einde van het jaar. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de alumni van de FSR nauw betrokken blijven bij de vereniging en elkaar nog regelmatig spreken. Naast dat dit gezellig is, wordt je netwerk enorm uitgebreid. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het contact met onze leden (3400+). Dit betekent mails bijhouden, het ledenbestand in de back-end van onze website www.fsr.nl bijhouden en maandmails sturen. 

In de tweede helft van het jaar houd ik mij naast mijn werkzaamheden ook bezig met het International Research Project. Naar mijn ervaring is dit een unieke toevoeging en krijg je midden in het jaar een omslag in je functie. Na een aantal maanden krijg je alle vaardigheden onder de knie en dit zorgt voor een tweede leercurve in je bestuursjaar. In december waren de sollicitaties voor de resterende 15 deelnemers naast de commissie, de Commissioner Activities en ikzelf. Ook binnen het IRP ben ik verantwoordelijk voor de promotie en dus indirect voor het aantal aanmeldingen en de kwaliteit van de deelnemers. Tijdens dit project krijg je ook veel trainingen en ben je zelf een consultant. Daarnaast wordt het project dit jaar afgerond in Zuidoost Azië en zullen wij daarna met een groep van 20 studenten doorreizen! Ik vind dit een unieke combinatie van ervaring in het buitenland met de werkzaamheden verkennen van een consultant! 

Dit is het in het kort, maar ik zou natuurlijk nog veel meer kunnen vertellen over de taken van de Vice President. Als je vragen hebt kun je mij altijd bellen (+316 22 37 22 15) of mailen (vicepresident@fsr.nl).

Back to top
Cancel