Treasurer

Hi, mijn naam is Mette Stapel en ik ben dit jaar de Treasurer van de Financiële Studievereniging Rotterdam (FSR).

Als Treasurer ben ik verantwoordelijk voor de financiële situatie en continuïteit van de vereniging.  Alle inkomsten en uitgaven worden door mij in kaart gebracht en gecontroleerd. Daarnaast ben is het ook mijn verantwoordelijkheid om mijn bestuursgenoten op de hoogte te houden van de financiële positie binnen de vereniging. Ook communiceer ik de begroting per evenement naar hun, waardoor ik bij alle evenementen en zaken binnen de FSR betrokken ben. Zo bespreek ik vaak met onze External Relations de Exposure inkomsten, de marketingkosten met onze Vice President, en activiteiten met onze Commissioner Finance Activities en Commissioner Activities. De functie van Treasurer wordt gekenmerkt door de strategische invloed die je hebt, naast het vele contact met je bestuursgenoten, bedrijven en andere besturen. 

Naast mijn financiële taken ben ik ook verantwoordelijk voor meerdere evenementen, wat voor een erg leuke afwisseling zorgt gekeken naar je verenigingstaken. Zo organiseer ik verschillende conferenties dit jaar. Voorbeelden zijn de Private Equity Conference en de Alternative Investments Conference. Voor deze evenementen moet ik samen met de Conference Committee opzoek naar een interessant onderwerp en goede bijpassende partners.  

Daarnaast ben ik als Treasurer ook verantwoordelijk voor de organisatie van de Asset Management Tour, die we elk jaar in samenwerking organiseren met de Financiële Studievereniging Amsterdam. Tijdens dit 3-daagse evenement gingen we langs bij verschillende Asset Managers in Amsterdam en Utrecht, en aten en sliepen we in mooie restaurants/hotels. Dit evenement is daardoor erg populair bij studenten.

Daarnaast organiseer ik verschillende masterclasses zoals de Bloomberg Masterclass. Hierbij kijk ik samen met de Masterclass Committee naar soft-skills en hard-skills waar studenten behoefte aan hebben om zo een interessante workshop neer te zetten. 

Ook organiseer ik door het jaar heen activiteiten voor oud-leden. Zo zit ik samen met onze Vice President Ingeborg in het Alumni Bestuur. Wij organiseren door het jaar heen Alumni borrels in Amsterdam, Rotterdam en Londen voor onze oud-leden. Daarnaast organiseren wij ook een alumnidag.

Als laatste ben ik samen met onze President Sophia verantwoordelijk voor de organisatie van het actievenweekend. Ieder jaar gaan we samen met al onze commissieleden een weekend naar het buitenland, de bestemming krijgt iedereen pas op het vliegveld te horen. Eerdere jaren zijn we naar Belgrado en Warschau geweest met onze actieven. 

Wil je meer weten over mijn functie of een bestuursjaar bij de FSR? Stuur mij dan een berichtje via treasurer@fsr.nl of op +31637385406

Back to top
Cancel