Board 2019-2020

Interesse in een FSR bestuursjaar?

Interesse in een FSR bestuursjaar?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging voor aankomend collegejaar? Wil je jezelf ontwikkelen op persoonlijk en professioneel niveau en wil je waarde toevoegen aan je CV? Meld je dan nu aan voor een full-time bestuursjaar bij de Financial Study Association Rotterdam!

Wat houdt een bestuursjaar in?

Tijdens een bestuursjaar krijg je de kans om jezelf op veel verschillende manieren te ontwikkelen. Samen met de rest van je team van zes bestuursleden draag je de verantwoordelijkheid voor onze hele vereniging. Je organiseert evenementen, leidt commissies, contacteert en bezoekt vele prestigieuze bedrijven en werkt aan de verbetering en groei van onze organisatie. Geïnteresseerd in een bestuursjaar bij de FSR? Neem dan contact op om hier meer over te weten te komen. Wij drinken graag een kopje koffie om jou een volledig beeld te geven van een bestuursjaar en om over onze ervaringen te vertellen. 

Online bestuursinformatiesessie - 8 april

Stel je vragen tijdens de tweede online bestuursinformatiesessie op donderdag 8 april om 17:00! In tweetallen zullen wij jou meer over onze functie en ervaringen als bestuurder vertellen! Weet je nog niet welke functie het beste bij jou past? Neem dan een kijkje bij alle sessies!

 • 17.00 - 17.15: Presentatie bestuursjaar overview
 • 17.15 - 17.45: Borrel met het 21e en 22e bestuur
 • 17.45 - 18.00: Borrel met het huidige bestuur

Via deze link kan je je registeren voor de sessie zodat je ons al je vragen kan stellen via Zoom. Je kan via de link naar alle sessies. Maar maak je geen zorgen, alleen wij zullen in beeld zijn, je kan je vragen (anoniem) stellen via de Q&A functie.  

Kan je niet aanwezig zijn bij een van de sessies? Of heb je een vraag die niet aan bod is gekomen? Stuur een mail naar president@fsr.nl, we vertellen je graag persoonlijk meer over een bestuursjaar bij de FSR!

Bestuursinformatiebrochure

Lees de bestuursinformatiebrochure om alvast meer te weten te komen over een bestuursjaar bij de FSR!

Download hier de informatiebrochure.

Leer meer over jouw toekomstige functie!

Maak kennis met het 23ste! Houd de socialmedia kanalen en deze pagina van de FSR in de gaten voor de laatste updates.

Hoe meld ik mij aan?

Wanneer je hebt besloten dat een bestuursjaar de volgende stap in je carrière zal zijn, kun je je aanmelden door een e-mail met je motivatiebrief en je curriculum vitae te sturen naar president@fsr.nl. De deadline voor het aanmelden is 9 mei 23.59 uur. In de twee tot drie weken daarna zullen er twee sollicitatierondes zijn. Als je meer vragen hebt over het sollicitatieproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stuur ons een e-mail op president@fsr.nl als je vragen hebt of meer wil weten over onze ervaring als bestuurders!

 • Boost je CV

  Een bestuursjaar is een uitstekende toevoeging aan je curriculum vitae en onderscheid je van anderen.

 • Word een teamspeler

  Gedurende een bestuursjaar zal je samen met de rest van je bestuur aan het hoofd staan van een van de grootste financiele verenigingen van het land.

 • Breid je professionele netwerk uit

  Tijdens een bestuursjaar leer je veel verschillende bedrijven in zowel formele als informele setting kennen.

 • Ontwikkel jezelf

  Als verantwoordelijke voor verschillende evenementen zul jij snel veel praktische en organisatorische skills ontwikkelen.

Cancel