Board 2018 - 2019

Interesse in een FSR bestuursjaar?

Interesse in een FSR bestuursjaar?

Ben jij klaar om jezelf een jaar lang uit te dagen? Heb jij interesse in de finance en/of accounting sector? Meld je dan nu aan voor een full-time bestuursjaar bij de Financial Study Association Rotterdam!

Wat houdt een bestuursjaar in?
Tijdens een bestuursjaar krijg je de kans om jezelf op veel verschillende manieren te ontwikkelen. Samen met de rest van je team van zes bestuursleden draag je de verantwoordelijkheid voor onze hele vereniging. Je organiseert evenementen, leidt commissies, contacteert en bezoekt tal van prestigieuze bedrijven en werkt aan de verbetering en groei van onze organisatie. Geïnteresseerd in een bestuursjaar bij de FSR? Neem dan contact op om hier meer over te weten te komen. Wij drinken graag een kopje koffie om jou een volledig beeld te geven van een bestuursjaar en om over onze ervaringen te vertellen. Daarnaast kan je natuurlijk altijd langskomen bij ons kantoor.

Ben jij benieuwd hoe de week van een bestuurslid eruitziet? Houd dan de socialmedia kanalen en deze pagina van de FSR in de gaten.

Onderstaand vind je van iedereen een korte functie omschrijving!

Hoe meld ik mij aan?
Wanneer je hebt besloten dat een bestuursjaar de volgende stap in je carrière zal zijn, kun je je aanmelden door een e-mail met je motivatiebrief en je curriculum vitae te sturen naar president@fsr.nl. De deadline voor het aanmelden is 5 mei 23.59 uur. In de twee tot drie weken daarna zullen er twee sollicitatierondes zijn. Als je meer vragen hebt over het sollicitatieproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 • 3 april 21:00 - Interesseborrel 1 @ Café de Kooning
 • 18 april 21:00 - Interesseborrel 2 @ Café de Kooning

Stuur ons een e-mail op president@fsr.nl als je vragen hebt, een kopje koffie bij ons wilt drinken of ons wilt laten weten dat je bij een van onze interesseborrels aanwezig bent!

 • Boost je CV

  Een bestuursjaar is een uitstekende toevoeging aan je curriculum vitae en onderscheid je van anderen.

 • Word een teamspeler

  Gedurende een bestuursjaar zal je samen met de rest van je bestuur aan het hoofd staan van een van de grootste financiele verenigingen van het land.

 • Breid je professionele netwerk uit

  Tijdens een bestuursjaar leer je veel verschillende bedrijven in zowel formele als informele setting kennen.

 • Ontwikkel jezelf

  Als verantwoordelijke voor verschillende evenementen zul jij snel veel praktische en organisatorische skills ontwikkelen.

Cancel